Cases

Als strategisch partner helpt BE Digital MKB bedrijven met digitaliseren. We richten ons op een breed scala aan zakelijke behoeften, van strategie, marketing, sales, technologie, merkbeleving en training. Vanaf de eerste dag werken we intensief samen en bepalen we concrete doelstellingen. Lees hieronder interessante en vernieuwende succesverhalen van ons werk!
CESnederland
Digitale training

Door de jaren heen is CES uitgegroeid tot een bedrijf

CES is opgericht in 1840 als slotenmaker en fabrikant van cilinders. CES is vanaf het begin af aan een familiebedrijf. Door de jaren heen is CES uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 400 medewerkers in meer dan 7 verschillende landen.

Bekijk case
Pirri-schoenen-case Pirri
Animatie

Viral animatie op de Dam levert veel bereik

Pirri, een gevestigde naam in de sneakerwereld in Rotterdam, staat op het punt een nieuwe mijlpaal te bereiken met de opening van een nieuwe winkel in Amsterdam.

Bekijk case
luxe-sloepen-haarlem-case-be-digital Luxe Sloepen Haarlem
Digitale marketing

Van 1 naar 12 boten in een paar jaar

Luxe Sloepen Haarlem verhuurt sloepen in Haarlem met én zonder schipper. Veel van de luxe sloepen worden gebruikt voor bedrijfsuitjes, een verjaardagsfeestjes, bruiloften of gewoon een dagje uit met vrienden of familie.

Bekijk case
Making Moves
Digitale Marketing

Internationale groei naar 135 landen

Making Moves helpt om jouw droombaan te bereiken. Making Moves is een internationale speler en gespecialiseerd in software voor human resource management oplossingen.

Bekijk case
Reinhard Frans website testimonial Reinhard Frans
Digitale Marketing

De transitie van een offline naar een online merk

Reinhard Frans is klaar om de komende jaren een “digital-first” bedrijf te worden met een groeiende digitale omzet en daarbij te focussen op een duurzame en toekomstbestendige groei. BE Digital fungeert hierin als sparringpartner en ondersteunt waar nodig.

Bekijk case
feller-case-be-digital Feller
Digitale Strategie

Een one-stop shop en totaalaanpak

Meer sollicitanten in de inbox van HR, meer leads voor sales en meer bereik, zichtbaarheid en volgers voor marketing. Dat is de totaalaanpak van BE Digital waarmee wij Feller helpen groeien en daarnaast ook de afdelingen ontzorgen.

Bekijk case

Wanneer gaan jullie digitaliseren?

Benieuwd hoe wij jouw kunnen helpen met digitale groei? Plan dan kosteloos een digitale inspiratiesessie met ons in!