Cases

Case: Pirri

Pirri, een gevestigde naam in de sneakerwereld in Rotterdam, staat op het punt een nieuwe mijlpaal te bereiken met de opening van een nieuwe winkel in Amsterdam. Met een reputatie van het aanbieden van de meest exclusieve sneakers, heeft Pirri een trouwe klantenkring opgebouwd die staat te popelen om de nieuwe winkel te komen checken.
Bekijk Case
Bij BE Digital werken we dagelijks voor veel verschillende soorten bedrijven. Elk project wat wij doen is maatwerk omdat voor elk bedrijf het proces om te digitaliseren er anders uitziet. Op deze pagina vind je enkele van onze succes cases met onze opdrachtgevers.
Case Reinhard Frans en BE Digital

Case: Reinhard Frans

Reinhard Frans is klaar om de komende jaren een “digital-first” bedrijf te worden met een groeiende digitale omzet en daarbij te focussen op een duurzame en toekomstbestendige groei. BE Digital fungeert hierin als sparringpartner en ondersteunt waar nodig.
Bekijk Case

Case: CESnederland

CESnederland is op weg om de komende jaren een “digital-first” bedrijf. De groeiende digitale resultaten laat zien dat het steeds beter gaat. Daarnaast werken ze aan een duurzame en toekomstbestendige manier van werken doordat de kennis vanuit de organisatie zelf komt met BE Digital die over de schouder meekijkt. Dit is het doel wat BE Digital bij elk project wilt realiseren.
Bekijk Case
Case CESnederland en BE Digital
Case Making Moves en BE Digital

Case: Making Moves

Making Moves is klaar om de komende jaren een nog grotere internationale speler te worden met een groeiende digitale omzet en daarbij te focussen op een duurzame en toekomstbestendige groei. BE Digital is de digitale partner waar Making Moves de komende jaren mee door kan bouwen.
Bekijk Case
Luxe sloepen

Case: Luxe Sloepen Haarlem

Luxe Sloepen Haarlem is binnen een paar jaar marktleider geworden in Haarlem met de verhuur van sloepen. Lees hier het verhaal hoe BE Digital een belangrijk onderdeel was van deze groei.
Bekijk Case

Wanneer gaan jullie digitaliseren?

Benieuwd hoe wij jouw kunnen helpen met digitale groei? Plan dan kosteloos een digitale inspiratiesessie met ons in!