Artificial Intelligence BE Digital

Je eigen AI agent

Een op maat gemaakte AI voor jouw dagelijkse werkzaamheden

Bij BE Digital maken we digitale ontwikkelingen beschikbaar voor het MKB. AI is natuurlijk een van de meest interessante ontwikkelingen van deze tijd. Wij leveren AI chats die speciaal zijn getraind voor jullie bedrijf en jouw functie. Kant en klaar, en makkelijk in gebruik. Bespaar kostbare tijd aan het versnellen van werkzaamheden die normaal gesproken veel tijd kosten. Onze AI Assistent is jouw ideale nieuwe collega die je helpt sneller en efficiënter te werken.

AI Assistent

Als er een interessante ontwikkeling is dan is het wel de opkomst van AI. Ons doel is om de kracht van AI toegankelijk te maken voor elk bedrijf en elke functie. Ontdek hoe je eigen AI agent jou en je team kunnen ondersteunen door routinematige taken te automatiseren en jullie workflow te optimaliseren.

ChatGPT is je vast bekend. Een van de vele AI modellen die vandaag de dag toegankelijk zijn voor iedereen. Het gebruiken van ChatGPT voor bedrijfsspecifieke dagelijkse werkzaamheden kan een uitdaging zijn. Wat we bij BE Digital doen is een AI trainen zodat deze functioneert als jouw alleswetende ideale collega die jou en je team ondersteunt met verschillende werkzaamheden. De AI Assistent neemt tijdrovende taken over zoals data-invoer, rapporten schrijven, samenvatting maken of  complexe analyses, zodat jullie je kunnen focussen op andere zaken.

 

Waarom een AI Assistent?

Bespaar tijd
Versnel werkprocessen en verminder de tijd die wordt besteed aan routinematige taken. AI kan snel en nauwkeurig grote hoeveelheden informatie verwerken, wat kostbare tijd bespaart.

Geen expertise nodig
Je hoeft geen tijd te investeren om te leren hoe je AI implementeert. Wij doen het technische werk voor je zodat je een chat klaar hebt staan waar je gelijk mee in gesprek kan gaan. We zetten zelfs de prompts (invoer in de chat) klaar die je nodig hebt tijdens je werk zodat je zeker weet dat je goede output krijgt. Onze experts richten alles in en staan daarnaast ook klaar om te ondersteunen indien je vastloopt of de AI niet de juiste output geeft.

 

Hoe werkt het?

Elke AI Assistent wordt geleverd klaar voor gebruik. Met eenvoudige instructies en op maat gemaakt voor jullie bedrijf. Onze AI specialisten zorgen ervoor dat de AI assisten worden opgeleid met de informatie van jouw bedrijf, denk hierbij aan jullie tone of voice en schrijfwijze. Omdat de technologie nog niet altijd perfect is, bieden we doorlopende ondersteuning voor vragen en problemen. Ons team staat klaar om je te helpen met het instellen van prompts of het automatiseren van nieuwe taken. Bovendien helpen we je team om de AI steeds effectiever te gebruiken, zodat jullie zelfstandig verder kunnen groeien.

AI Assistenten leren van interacties en verbeteren continu. Dit betekent dat hoe meer je ze gebruikt, hoe beter ze worden in het ondersteunen van jouw specifieke werkzaamheden. Wij houden de prestaties van de AI Assistenten in de gaten en voeren regelmatig updates uit om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven presteren binnen jouw bedrijfsomgeving.

 

Aan de slag?

Laat BE Digital je helpen om de overstap naar AI-gedreven werkprocessen te maken. Neem contact met ons op voor een demo of om meer te leren over hoe onze AI Assistenten jouw bedrijf kunnen helpen. Verwelkom je ideale nieuwe collega en begin met het bouwen aan een efficiëntere toekomst.

Barry Eichhorn

Digital Consultant

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen +31 6 272 157 08