Adverteren op Google

Ontdek de mogelijkheden

Adverteren op Google biedt vele mogelijkheden. Via meerdere kanalen binnen Google kan je de juiste mensen bereiken. Start vandaag nog met een campagne! Wij denken graag met je mee.

Google Ads is het advertentieplatform van Google. Door campagnes op te bouwen kan je met advertenties in de verschillende netwerken van Google worden vertoond. Deze netwerken zijn:

  • Google zoeken: Dit zijn advertenties in de zoekresultaten van google. Hieronder valt ook Google Shopping, dit zijn de afbeeldingen van producten in de zoekresultaten.
  • Google display netwerk: Dit netwerk bestaat uit miljoenen aangesloten websites waar je een advertentie kan plaatsen in de vorm van een banner.
  • YouTube: Dit platform is bij de meeste mensen bekend en leent zich voor het adverteren van video’s.
  • App netwerk: Dit zijn advertenties die worden vertoond in apps die aangesloten zijn bij dit netwerk. Hier kunnen bijvoorbeeld app-installatie campagnes worden gedraaid om een app te promoten.

Afhankelijk van de doelstellingen richten we campagnes in om resultaten te boeken. Bij elk van de bovengenoemde campagnes kunnen wij ondersteuning bieden.

Wil je op korte termijn starten met Google Ads? Neem dan gerust contact op.

Amber van Saase

Digital Consultant

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen +31 6 27215708