Digitale marketing

Jullie bedrijfsgroei is ons doel

Omzet, leads of naamsbekendheid. Het doel maakt voor ons niet uit. Wij helpen bedrijven groeien door het inzetten van digitale marketing kanalen. Besteed jullie digitale marketing uit en ervaar binnen de eerste maand het resultaat. Wat je altijd van ons kan verwachten:

✅ Transparante prijzen, een vast bedrag per maand en nooit verrassingen op de factuur

✅ Heldere communicatie over wat goed gaat maar ook over wat nog beter moet

✅ Betrokkenheid met het succes van jullie bedrijf in de breedste zin

✅ Meerdere keren per maand contactmomenten (telefonisch, per mail of fysiek)

✅ Dashboard met resultaten die altijd toegankelijk is

✅ Geen ingewikkelde contracten, altijd maandelijks opzegbaar

Het is altijd mogelijk om een analyse van jullie digitale situatie te maken voordat we starten. Op die manier krijg je een beeld van waar de kansen liggen. Dit doen we geheel vrijblijvend en je zit nooit ergens aan vast. Vul ons adviesgesprek formulier in of stuur ons een appje via de knop rechtsonder in je scherm.

Adviesgesprek

Wat klanten zeggen over de samenwerking

Digital & AI specialisten!

'BE Digital ondersteunt Quality al een tijd bij onze online campagnes en website-optimalisatie. Onlangs hebben we een AI Inspiratiesessie gevolgd, verzorgd door de specialisten Barry en Clive. Het was een super interessante sessie waarin we praktische tools hebben gekregen om AI effectiever toe te passen binnen werkzaamheden en organisatie. Barry en Clive hadden zich van te voren goed voorbereid om de training volledig af te stemmen op onze specifieke wensen en behoeften. Bedankt!'

Savannah ElstakMarketing Manager Quality
Foto Savannah Elstak
Digitale Pioniers

'BE Digital heeft ondersteuning geleverd met het uitvoeren en verder vormgeven van onze digitalisering ambitie. De digitale pioniers houding van BE Digital zorgt voor verassende strategieën en hun houding om continue te optimaliseren resulteert in maximaal rendement. BE Digital heeft ons geholpen met het opzetten van ons nieuwe merk, website en de gehele uitrol inclusief het organiseren van ons lanceringsevenement. Ze springen overal bij.'

Gijs DijkmanMarketing en Sales Manager FELLER
Digitale sparringpartner

'BE Digital heeft ons een enorme sprong voorwaarts laten nemen op het gebied van Online inzet zoals SEO en Google Shopping. Het mooie van de werkwijze is dat ze jou of jouw team meenemen in de activiteiten en vanaf de zijlijn uitleggen wat jij moet doen om succesvolle stappen te maken. Zo leer je zelf hoe het werkt en zorgt BE Digital voor de fine tuning en de blik op het grotere plaatje.'

Rob SchalkerEigenaar A fish named Fred
Digitale optimalisatie

'BE Digital is onze partner, een specialist, die ons helpt ons digitale proces te optimaliseren doormiddel van trainingen aan ons marketing en sales team, in het steeds belangrijker wordende digitale tijdperk!'

Ronald BoonDirecteur CESnederland
Plezier om mee te werken!

'Werken met BE Digital was voor Reinhard Frans een enorme uitkomst. De kennis en kunde van de specialisten bij BE Digital is voor ons interne team erg waardevol. Het team van BE Digital is zeer prettig in de omgang en een plezier om mee te werken. BE Digital heeft ons bedrijf en team digitaal naar een volgend niveau gebracht!'

Jasper WithaarEigenaar Reinhard Frans
Wereldwijde groei in korte tijd

'Met inhoudelijk sterke adviezen en een datagedreven aanpak door het gebruik van slimme technologieën, zoals de toepassing van Automation en Machine Learning, hebben wij in een korte tijd de internationale markt veroverd en een gigantische groei doorgemaakt. De samenwerking verliep altijd perfect en efficiënt'

Ingmar van MaurikCEO Making Moves
Home
Logo klant BE Digital
Logo klant BE Digital
Feller logo
Logo Kraamzus
Kiwa logo
Logo klant BE Digital
Quality logo
Logo klant BE Digital
Health 4 travel logo
Fysiocentrum Nijmegen logo
Wijslopennu-logo
Logo Making Moves
Logo Making Moves
Logo klant BE Digital
Berga Juridische diensten logo
Logo klant BE Digital
De Kruif Sloopwerken logo
Logo constructieberekening nl
BNK Bouw logo
Logo klant BE Digital
Logo Apptimize Platform
Logo klant BE Digital
Logo Assessment-Training.com
Logo klant BE Digital
Logo klant BE Digital

Waarom digitale marketing uitbesteden?

  • Krijg meer tijd voor jullie kernactiviteiten en laat de digitale uitdagingen aan ons over. Elke uur wat je niet aan de kernactiviteiten van je bedrijf besteedt is zonde. Wij doen digitale marketing werkzaamheden een stuk sneller en efficiënter doordat het ons specialisme is. Laat het aan ons over zodat jullie kunnen focussen op waar jullie goed in zijn.
  • Het optimaal benutten van de kansen die digitale marketing biedt vraag om specialisme. Wij werken voor veel bedrijven in verschillende markten en zijn altijd op de hoogte. Daarnaast hebben wij korte lijntjes met grote platformen als Google of Facebook.
  • Het uitbesteden kan uiteindelijk ook kosten besparen doordat jullie intern geen mensen hoeven aan te nemen voor dit werk. Daarnaast moet je ook denken aan software en tools die nodig zijn die geld kosten. Bij ons zit dat allemaal bij de prijs in!
  • We zijn er voor voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. We focussen ons echt op MBK en hebben klanten in vrijwel elke markt. Daardoor ervaren we dagelijks wat wel en niet goed werkt. Dit geeft onze klanten een concurrentievoordeel omdat wij vrijwel altijd voorop lopen in de markt. Op die manier pakken we samen met onze klanten meer marktaandeel!

Een greep uit onze specialisten

Ontmoet een paar van onze specialisten die wekelijks onze klanten helpen groeien door het inzetten van digitale marketing.
Clive teamfoto

Clive Keus

Digitaal strateeg. Met ruim 10 jaar ervaring helpt Clive onze klanten groeien in de digitale wereld. Welke doelstellingen heeft jouw bedrijf en hoe kunnen we die realiseren? Met een no-nonsense aanpak gaan we gelijk aan de slag. Niet te lang stilstaan of twijfelen maar gewoon gaan, testen en weer bijsturen.

Merle Andringa

Brand & Digital Consultant. Merle is specialist op het gebied van branding, design en Social Media. Zowel het organisch laten groeien van bedrijven op Social Media als het inzetten van betaalde Social Media advertenties. Zij helpt klanten om meer zichtbaar te zijn en resultaat te behalen door het optimaliseren van de Social Media kanalen.

Amber van Saase

Digital Consultant en advertising specialist. Amber heeft bij Google gewerkt en is daarom specialist in het adverteren op kanalen van Google. Denk hierbij aan Google Zoeken, Google Shopping maar ook YouTube. Ook andere advertentiekanalen liggen binnen haar specialisme zoals die van LinkedIn en Meta.

Vrijblijvend adviesgesprek

Plan kosteloos een gesprek in met een van onze adviseurs. We denken graag met je mee en maken vrijblijvend een scan van jullie huidige situatie.