Social media strategie

Social media strategie

Op het gebied van communicatie gestructureerder werken

Waar een contentstrategie zich op zowel online als offline kanalen richt, wendt een social media strategie zich alleen op de in te zetten social media kanalen. Op welke social media kanalen bevindt je doelgroep zich? En hoe bereik je ze? Een goede social media strategie draagt bij aan de naamsbekendheid van je bedrijf.

Willen jullie aan de bekendheid van jullie bedrijf werken? Wij kunnen jullie helpen. Hoe gaan wij te werk: om jullie op de beste manier van dienst te zijn en zo efficiënt mogelijk te werk te kunnen gaan is het allereerst van belang dat we in kaart brengen waar jullie nu staan en welke problemen de inzet van social media voor jullie op kan lossen. Daarbij inventariseren we ook jullie merk doelen, om hiermee zicht te houden op de lange termijn. Om met jullie doelgroep in contact te komen dienen we te achterhalen waar zij zich bevinden en welke informatie interessant voor ze is. Per kanaal kan de vorm, toon en inhoud namelijk erg verschillend zijn.

De opgestelde social media strategie vertaalt zich uiteindelijk door in content. Deze dient gecreëerd, gepland en gemonitord te worden. Ook hier kunnen wij jullie bij helpen, adviseren en/of ondersteunen. Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Merle Andringa

Digital & Brand Consultant

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen +31 6 27215708