Over BE Digital

We help companies to BE Digital

BE Digital is een Digital agency met brede kennis van het digitale speelveld. Wij ondersteunen kleine en grote bedrijven bij hun digitale groei. BE Digital fungeert als sparringspartner en adviseur. Wij ontzorgen jouw bedrijf van alle digitale uitdagingen en helpen jullie groeien. In dit proces nemen wij elementen uit handen maar vinden we het ook belangrijk dat jouw bedrijf zelf de juiste skills en tools in huis heeft om overeind te blijven in dit digitale tijdperk.

Waar staan we om bekend?

01

Ontzorgen

Onze dienstverlening gaat verder dan het beheren van een tool of het draaien van een campagne. Wij ontzorgen jouw bedrijf op elk digitaal gebied. Er komt namelijk altijd meer bij kijken dan je van te voren denkt. Onze klanten waarderen het dan ook dat wij verder gaan waar de meeste bedrijven stoppen. Wij doen waar wij goed in zijn zodat jullie kunnen doen waar jullie goed in zijn!

02

Pragmatische aanpak

Wij houden niet van eindeloos plannen maken of ingewikkelde strategieën bedenken. De praktijk leert ons dat het in digitale werkveld altijd anders gaat dan van te voren gepland. Klanten waarden dan ook onze pragmatische aanpak waarbij we gelijk aan de slag gaan om een probleem te verhelpen of een digitale groeikans te verzilveren.

03

Transparantie

Om digitaal succesvol te zijn is het van belangrijk dat we samen stappen gaan zetten. Daarom nemen wij al onze klanten mee in de stappen die nodig zijn om te digitaal te groeien. Dit doen we bijvoorbeeld door bewustwording sessies en digitale inspiratiesessies te geven aan jouw bedrijf. Maar ook door te laten zien wat we doen in de systemen en tools om resultaat te behalen. Wij zijn de expert op de techniek maar jullie de expert in jullie markt.

Ontdek onze diensten

Digitale Marketing
Digitale Technologie
Digitale Training

Barry Eichhorn – Eigenaar BE Digital

“We leven in een digitaal tijdperk. Iedereen heeft de afgelopen jaren kunnen zien dat digitale skills, kanalen en tools onmisbaar zijn in ons dagelijks leven. Bedrijven worden steeds meer gedreven door digitale technologieën. In deze digitale wereld is het dan ook ontzettend moeilijk om bij te blijven met alle ontwikkelingen, laat staan digitaal te groeien. Hoe gaan je deze uitdaging aan? Een digitale sparringspartner kan een oplossing zijn. Een partij die met je meedenkt, je adviseert wanneer dit nodig is en je helpt digitaal te groeien door de juiste keuzes te maken. Dat is precies wat we bij BE Digital willen zijn.”

KANTOOR – BE DIGITAL

Mspace Amstelveen, Prof. W.H. Keesomlaan 
1183 DJ, Amstelveen

BEKIJK MEER

Het kantoor van BE Digital zit in Mspace. Mspace is een coworking space en community onder het dak van een geweldig gebouw in Amstelveen.

Kom gerust langs voor een bakje koffie!