Maak kennis met BE Digital

We help companies to BE Digital.

Wij helpen MKB bedrijven met de digitalisering van bedrijfsactiviteiten. Ons team van experts en partners heeft brede kennis van het digitale speelveld. Wij fungeren als sparringpartner en adviseur en helpen bedrijven de juiste keuzes te maken binnen het digitale landschap. In dit proces proberen wij zoveel mogelijk kennis over te dragen aan het bedrijf en team waar we mee samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat bedrijven zelf de juiste skills en kennis ontwikkelen om succesvol te zijn in dit digitale tijdperk.
Diensten bekijkenNeem contact op
Home

Waar staan we om bekend?

Bij elk project stimuleren wij een duurzame manier van werken door:

Kennis overdragen

Het ontwikkelen van digitale skills is belangrijk. Wij zorgen ervoor dat we tijdens de samenwerking zoveel mogelijk kennis overdragen. Op deze manier werken we aan een duurzame groei waarbij jullie werkzaamheden over tijd zelf kunnen oppakken. Daarbij komt het de samenwerking ten goede door meer inhoudelijke gesprekken aangezien jullie team precies snapt wat er gebeurd.

Transparantie

Transparantie vinden wij bij elk project van groot belang. Waar bedrijven soms geen idee hebben waar ze voor betalen of wat er achter de schermen gebeurd, openen wij de digitale blackbox. Waar gaan de uren en werkzaamheden heen en is het in lijn met wat jullie willen? Wij helpen bij het begrijpen en grip krijgen op jullie digitale operatie en ondersteunen waar nodig.

Organische groei

Met organische groei doelen wij op de groei het klantenbestand zonder dat daar hoge kosten, zoals advertentiekosten, mee gepaard gaan. Door slimme elementen in te bouwen waarbij we jullie huidige klantenbestand activeren kunnen we voor lagere kosten hetzelfde of meer resultaat realiseren.

Scherp zetten

Bij succesvol digitaliseren komt veel kijken. Zowel intern als extern zijn er veel mensen en partijen betrokken. Wij helpen bedrijven met het scherp houden van de interne activiteiten en de externe partijen. Doordat we jullie kunnen helpen met inhoudelijk uitdagen van jullie team en partijen realiseren jullie het meeste resultaat.

Kosten snijden

Bij de digitalisering van jullie bedrijf komen vaak steeds meer kosten kijken. Software en tools, het inhuren van externe partijen en advertentiekosten zorgen voor een steeds grotere druk op de balans. Wij helpen bij het optimaliseren van jullie ROI door kosten te snijden en processen slimmer in te richten.

Meet The Team

Barry
Digital Strategy & Sales Consultant

Amber
Digital Marketing Consultant

Clive teamfoto
Clive
Digital Marketing Consultant

Merle Teamfoto
Merle
Brand & Digital Consultant

Ingmar
Technology Consultant

Romeé
Brand & Digital Consultant

Daniël
Digital Marketing Consultant

Thom
Brand & Digital Consultant

Inez Teamfoto
Inez
Brand & Digital Consultant

Barry Eichhorn – Eigenaar BE Digital

“We leven in een digitaal tijdperk. Iedereen heeft de afgelopen jaren kunnen zien dat digitale skills, kanalen en tools onmisbaar zijn in ons dagelijks leven. Bedrijven worden steeds meer gedreven door digitale technologieën. In deze digitale wereld is het steeds moeilijker om bij te blijven met alle ontwikkelingen en digitaal te groeien. Hoe ga je deze uitdaging aan? Een digitale sparringpartner kan een oplossing zijn. Een partij die met je meedenkt, je adviseert wanneer dit nodig is en je helpt digitaal te groeien door de juiste keuzes te maken. Die sparringpartner is precies wat we bij BE Digital willen zijn.”

Johan Huizingalaan 400, 1066 JS, Amsterdam

Het kantoor van BE Digital zit in B. Amsterdam. B. Amsterdam is een coworking space en community onder het dak van drie grote gebouwen in Amsterdam waar veel bedrijven gevestigd zijn. Ons kantoor bevindt zich in gebouw B.3 op de vijfde verdieping.

+31(0)6 272 157 08

Meer weten of een afspraak inplannen? Bel ons of vul het contactformulier in.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag08:00 - 18:00