Campagneshoot

Wat is het nut van een campagneshoot?

Campagneshoots vormen de visuele kracht achter de merkidentiteit en spelen een cruciale rol in de manier waarop producten of diensten aan het publiek worden gepresenteerd. Campagneshoots zijn niet zomaar een set van willekeurige foto's. Ze vertellen een verhaal, brengen een concept tot leven en trekken op een unieke manier de aandacht van het publiek. 

Locatie van de campagneshoot

De locatie van campagneshoots kan de hele sfeer en uitstraling van de campagne bepalen. Het selecteren van de juiste locatie, of het nu een studio is of een buitenlocatie, is een cruciaal element van de shoot. Na de shoot komt het post-productieproces, waarbij de beelden worden bewerkt en verfijnd om het beste resultaat te bereiken. Deze stap is net zo belangrijk als de shoot zelf en kan de kwaliteit en impact van de uiteindelijke campagne sterk beïnvloeden.

 

Identiteit van een merk

Campagneshoots zijn een creatief en strategisch proces dat helpt bij het vormen en presenteren van de identiteit van een merk. Met zorgvuldige planning, een getalenteerd team en de nodige creativiteit kunnen campagneshoots de manier waarop het publiek een merk ziet, aanzienlijk veranderen en verbeteren. De uiteindelijke beelden kunnen op verschillende kanalen zowel online als offline gebruikt worden. Denk hierbij aan de website, magazines/folders, posters/banners, advertenties, social media en nieuwsbrieven. 

 

Campagneshoots bij BE Digital 

Wij bieden de mogelijkheid om een volledige campagneshoot te verzorgen. Van het maken van een shotlist tot aan het vinden van de juiste locatie passend bij de merkidentiteit en desbetreffende collectie en van het daadwerkelijk maken van de foto’s tot aan de bewerking hiervan in jullie huisstijl. Er hangen een aantal voordelen aan de campagneshoot uitbesteden aan ons. Ten eerste weten wij exact wat voor beelden wij nodig hebben bij specifieke advertenties of social media posts. Ten tweede hebben wij de expertise van het organiseren en uitvoeren van een campagneshoot met modellen. Ten derde hebben wij alle ruwe beelden in eigen bezit zodat wij de klant niet elke keer lastig hoeven te vallen met de vraag of wij content toegestuurd kunnen krijgen. Wij kunnen meedenken met alle fases in het proces en kunnen vrijblijvend een meeting inplannen om de plannen gezamenlijk te bespreken. 

 

Hoe gaan wij te werk en welke pakketten bieden wij aan?

Geïnteresseerd in een campagneshoot? Stuur ons een bericht of bel ons op onderstaand nummer. Clive, onze specialist op dit gebied zal dan contact opnemen. Vervolgens bespreken wij wat jullie wensen zijn, op welke termijn willen jullie de shoot inplannen, locaties, modellen etc. En maken wij een keuze uit de volgende 3 pakketten. 

Pakket 1: Campagne shoot All-Inclusive

In dit pakket is in principe alles inclusief. Denk hierbij aan het volgende:

  • Shotlist opstellen (maximaal 1 uur)
  • Locaties scouten (maximaal 3 uur)
  • Huur van de meest geavanceerde camera spullen
  • Shooten van de beelden (maximaal 6 uur)
  • Oplevering en bewerking van de beelden (maximaal 8 uur)

De uren indicatie hangt af van de locatie, aantal items in de collectie, aantal gemaakte foto’s, gebruik van modellen & wat voor foto’s er opgeleverd moeten worden. 

Pakket 2: Campagne shoot Basic

Dit pakket is ons instap pakket. Hierbij is inclusief:

  • Huur van de meest geavanceerde camera spullen
  • Shooten van de beelden (maximaal 4 uur)
  • Oplevering en bewerking van de beelden (maximaal 8 uur)

De uren indicatie hangt af van de locatie, aantal items in de collectie, aantal gemaakte foto’s, gebruik van modellen & wat voor foto’s er opgeleverd moeten worden. 

Pakket 3: Campagne shoot Custom

Bij dit pakket zitten wij niet vast aan een bepaald aantal uren of foto’s. Met dit pakket is alles mogelijk en ook hierin kunnen wij meedenken om samen het uiterste uit de campagne shoot te halen. 

Bij BE Digital helpen we kleine en middelgrote bedrijven met digitaliseren. We doen dit op een behapbare en pragmatische manier die voor elk bedrijf geschikt is. Neem contact op om verder te praten over hoe we jullie bedrijf kunnen helpen een digital-first bedrijf te worden.

Clive teamfoto

Clive Keus

Brand & Digital Consultant

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen +31 6 272 157 08