Web development

Website laten maken

Neem contact op

Bij BE Digital bouwen we hoog converterende en SEO proof websites die jou onderscheiden van de rest van jullie markt. Wat ons onderscheid is dat wij naast het bouwen van websites experts zijn in digitale marketing en sales. Met alleen een mooie website bereik je niks. Een onderscheidende marketing en sales aanpak is bij het bouwen van de website en daarna cruciaal om succesvol te zijn online.

Website laten maken: wat houdt het in?

Wij bouwen kwalitatieve websites in verschillende systemen zoals WordPress, Shopify, Prestashop, Magento of custom code. Zowel grote als kleine bedrijven in verschillende markten helpen wij met een converterende website. 

Onze specialiteit is het bouwen van websites die technisch met hun tijd meelopen en organisch goed vindbaar zijn. Doordat we veel digitale marketing en sales ervaring hebben weten we precies hoe elementen moeten worden ingericht zodat het conversieratio van de website zo hoog mogelijk is. Onze focus ligt dan ook op user-friendly interfaces en websites die zowel sales technisch als SEO technisch goed in elkaar zitten.

Tegenwoordig is een website maken niet het meest ingewikkelde. Wat veel belangrijker is bij het maken van ween website is dat er goed wordt nagedacht over de content, call to actions, conversiepunten en vindbaarheid. Wanneer daar de focus op ligt krijg je een website die naast dat die er leuk uit ziet ook daadwerkelijk veel aankopen of leads uit jouw website.

Website laten maken afbeelding