Q-update BE Digital april 2024

Q-update april 2024

Elk kwartaal doen wij met al onze collega’s een Q-update op een externe locatie. Deze keer was de update in Haarlem bij Mooie Boules. In onze Q-updates bespreken we lopende zaken bij huidige klanten, wat gaat er goed en wat kan er beter, kijken naar potentiële klanten, de cijfers van het afgelopen kwartaal en verwachtingen voor het nieuwe kwartaal en naar ontwikkelingen in de markt. AI was het thema van deze update als het gaat om ontwikkelingen en daar hebben we dan ook een brainstorm over gehad.

De afgelopen weken heeft onze collega Barry een aantal AI inspiratiesessies gedaan bij verschillende bedrijven, deze training werd zeer goed ontvangen en zijn wij aan het uitbreiden. Bij BE Digital maken wij dagelijks gebruik van AI om het werk dat wij doen te verbeteren en te versnellen. In deze digitale wereld is het belangrijker dan ooit om mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen. AI biedt een scala aan mogelijkheden om bedrijfsprocessen te optimaliseren, efficiëntie te verhogen en kosten te besparen. Tijdens deze AI inspiratiesessie leggen we op een heldere en begrijpelijke manier uit wat AI is en hoe deze technologie op een praktische manier toegepast kan worden binnen bedrijven. Ook geïnteresseerd in een AI inspiratiesessie? Klik dan hier

Na de cijfers en vele nieuwe inzichten zijn wij met het team gaan jeu de boulen onder het genot van een drankje. Na anderhalf uur jeu de boulen, waar de meiden (inclusief collega Clive) deze keer te sterk waren voor de mannen, hebben wij heerlijk gegeten bij Roast Bistro Bar die tevens gevestigd is in het Mooie Boules gebouw. Kortom een inspirerende update vol met gezelligheid en wijsheid!