Meet the neighbours festival presentatie Barry

Meet the Neighbours Festival

Burst your bubble

28 maart 2024 was de tweede editie van het Meet the Neighbours festival bij B.Amsterdam. Het thema van het festival? ‘Burst your Bubble’. 

Gedurende het festivals waren er verschillende talks van sprekers uit B.Amsterdam. Het spits werd afgetrapt door Markt Tuitert die ons meenam in zijn verhaal over ‘drive’. Vervolgens mocht onze collega Barry het publiek vertellen over het onderwerp: ‘

How do you go from blending in to standing out?’

Dit is onderwerp is gebaseerd op de steeds drukkere digitale markt. Is er voor elk bedrijf nog bestaansrecht de komende jaren? Het is vechten voor een plekje online en dat wordt de komende jaren niet minder. Waar het 10 jaar geleden nog relatief makkelijk was om ertussen te komen, zijn de tijden veranderd. Daarom dus ook tijd voor een andere aanpak. Dit was het vraagstuk waarin @Barry vorige week het publiek meenam.

Bij BE Digital lopen we voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Start met jullie duurzame digitale strategie voor de langere termijn.

Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact op!

 

Meet the neighbours festival presentatie Barry Meet the neighbours festival borrel Meet the neighbours festival presentatie zaal Barry