Nieuws

Onze mensen zitten bovenop verandering, dit is ons werk. Ons streven is om altijd voorop te lopen. En wat wij ontdekken delen we graag met je. Verrassende inzichten, verschuivende trends, nieuwtjes over BE Digital! Je leest ze hier.
Feller logo Feller x BE Digital Podcast
Digitale groei

Feller x BE Digital podcast

Gijs Dijkman ‘We willen elk jaar met 20% groeien in consultants. Ook willen we 25% meer new business binnenhalen en toewerken naar onze ambitieuze omzet targets. We willen als kennispartij gezien worden in onze markt en een sterk on-en offline merk neerzetten. We willen video’s en podcasts doen en een merk neerzetten wat mensen onthouden. Verder zou het mooi zijn om te groeien in volgers en bereik op digitale kanalen en we willen meer fysieke evenementen doen. Het lukt ons niet om structureel te posten op onze Social Media kanalen of met regelmaat een nieuwsbrief uit te sturen. Tot slot zouden we echt meer content moeten schrijven maar ook hier lopen we vaak vast. Kan BE Digital hier allemaal bij helpen?’ Met de bovenstaande wensen en vragen kwam Gijs Dijkman, Sales en Marketing manager bij Feller, eind 2022 naar ons toe. Het helpen groeien van Feller en het trainen maar ook ontzorgen van hun consultants zijn twee doelstellingen die perfect aansluiten bij de totaalaanpak van BE Digital. Luister hoe wij Feller hebben geholpen in deze podcast.

Lees nieuws
Q-update BE Digital april 2024 Q-update april 2024
Q-update

Q-update april 2024

Elk kwartaal doen wij met al onze collega’s een Q-update op een externe locatie. Deze keer was de update in Haarlem bij Mooie Boules.

Lees nieuws
Meet the neighbours festival presentatie Barry Meet the Neighbours Festival
Event

Meet the Neighbours Festival

28 maart 2024 was het tweede meet the neighbours festival bij B. Amsterdam.

Lees nieuws
Think 2024 Google AI event Think 2024 – Google
Event

Think 2024 Google

Bij BE Digital lopen we voorop als het gaat om nieuwe digitale ontwikkelingen. Op uitnodiging van Google zijn we daarom naar het grootste AI en performance event van Google in Nederland geweest. Een zeer inspirerende middag waar internationale sprekers ons meenamen in de wereld van AI.

Lees nieuws

Wanneer gaan jullie digitaliseren?

Benieuwd hoe wij jouw kunnen helpen met digitale groei? Plan dan kosteloos een digitale inspiratiesessie met ons in!