Digitale merkbeleving

De kracht van digitale merkbeleving

De kracht van creativiteit zorgt voor meer digitaal resultaat. Van bedrijfsvideo’s, animaties, fotografie, color grading, drone shots, video editing, tot volledige webdesigns en videoproducties, wij brengen jullie visie tot leven. Wij zijn er om deze diensten beschikbaar te maken voor MKB-bedrijven door betaalbare en transparante prijzen te bieden.

Creativiteit is een belangrijke factor in de digitale wereld, vooral omdat het bedrijven helpt zich te onderscheiden in een steeds drukkere online omgeving. Een aantal redenen om meer te focussen op jullie digitale merkbeleving zijn:

1. Visuele impact: Online wordt een eerste indruk vaak gevormd door visuele content. Professionele bedrijfsvideo’s, animaties en fotografie trekken de aandacht en kunnen een blijvende indruk achterlaten op potentiële klanten.

2. Merkidentiteit versterken: Door consistente en kwalitatief hoogwaardige visuele content technieken te gebruiken kan jouw bedrijf een sterke en herkenbare merkidentiteit opbouwen.

3. Conversie en betrokkenheid: Een visueel krachtige website en content kunnen de gebruikerservaring en conversie aanzienlijk verbeteren. Dit leidt tot hogere conversieratio’s en daarmee dus meer leads of omzet.

Van plan naar concept tot merk

Wij begrijpen dat een sterk merk de ruggengraat vormt van een succesvol bedrijf. Wij begeleiden bedrijven vanaf het allereerste idee tot een concept en uiteindelijk een sterkt merk. Ons doel is om een merk te creëren dat niet alleen aantrekkelijk en herkenbaar is, maar ook een blijvende indruk achterlaat en duurzame groei stimuleert. We doen dit in 5 stappen:

1. Strategische merksessie

Het startpunt is een diepgaande analyse van jullie markt en de doelgroep. We onderzoeken de huidige trends, concurrenten en potentiële kansen om een sterke basis te leggen voor jullie merk. Deze strategische analyse helpt ons om unieke merkwaarden te definiëren die jullie bedrijf onderscheid van de rest.

2. Merkstrategie ontwikkelen

Op basis van onze bevindingen ontwikkelen we een op maat gemaakte merkstrategie. We definiëren de kernwaarden, missie en visie van jullie nieuwe merk, en bepalen de merkpersoonlijkheid die perfect aansluit bij jullie doelgroep. Deze strategie vormt de blauwdruk voor alle verdere merkactiviteiten en communicatie.

3. Creatief concept en design

Met een sterke strategie in handen beginnen we aan het creatieve proces. Onze merkstrateeg is in de lead op het project ondersteunt door onze designers. Zij werken samen om een visuele identiteit te creëren die jullie merk tot leven brengt. Dit omvat het ontwerpen van een logo, kleurenpalet, typografie en andere visuele elementen die samen een samenhangend en aantrekkelijk merkbeeld vormen.

4. Contentcreatie

Een merk leeft door de verhalen die het vertelt. Onze content creators ontwikkelen daarom pakkende en consistente content die jullie merkboodschap versterkt. Van websitecontent en blogs tot social media posts en video’s, wij zorgen ervoor dat in elke uiting jullie merkidentiteit weerspiegelt en de juiste snaar raakt bij jullie doelgroep.

5. Digitale Implementatie

We brengen jullie merk tot leven op alle digitale kanalen. Denk hierbij aan een nieuwe website, social media pagina’s en digitale marketingcampagnes.  Onze experts zorgen ervoor dat jullie merk op de juiste manier wordt gepresenteerd en consistent blijft in alle digitale uitingen.

Wat klanten zeggen over de samenwerking

Digital & AI specialisten!

'BE Digital ondersteunt Quality al een tijd bij onze online campagnes en website-optimalisatie. Onlangs hebben we een AI Inspiratiesessie gevolgd, verzorgd door de specialisten Barry en Clive. Het was een super interessante sessie waarin we praktische tools hebben gekregen om AI effectiever toe te passen binnen werkzaamheden en organisatie. Barry en Clive hadden zich van te voren goed voorbereid om de training volledig af te stemmen op onze specifieke wensen en behoeften. Bedankt!'

Savannah ElstakMarketing Manager Quality
Foto Savannah Elstak
Digitale Pioniers

'BE Digital heeft ondersteuning geleverd met het uitvoeren en verder vormgeven van onze digitalisering ambitie. De digitale pioniers houding van BE Digital zorgt voor verassende strategieën en hun houding om continue te optimaliseren resulteert in maximaal rendement. BE Digital heeft ons geholpen met het opzetten van ons nieuwe merk, website en de gehele uitrol inclusief het organiseren van ons lanceringsevenement. Ze springen overal bij.'

Gijs DijkmanMarketing en Sales Manager FELLER
Digitale sparringpartner

'BE Digital heeft ons een enorme sprong voorwaarts laten nemen op het gebied van Online inzet zoals SEO en Google Shopping. Het mooie van de werkwijze is dat ze jou of jouw team meenemen in de activiteiten en vanaf de zijlijn uitleggen wat jij moet doen om succesvolle stappen te maken. Zo leer je zelf hoe het werkt en zorgt BE Digital voor de fine tuning en de blik op het grotere plaatje.'

Rob SchalkerEigenaar A fish named Fred
Digitale optimalisatie

'BE Digital is onze partner, een specialist, die ons helpt ons digitale proces te optimaliseren doormiddel van trainingen aan ons marketing en sales team, in het steeds belangrijker wordende digitale tijdperk!'

Ronald BoonDirecteur CESnederland
Plezier om mee te werken!

'Werken met BE Digital was voor Reinhard Frans een enorme uitkomst. De kennis en kunde van de specialisten bij BE Digital is voor ons interne team erg waardevol. Het team van BE Digital is zeer prettig in de omgang en een plezier om mee te werken. BE Digital heeft ons bedrijf en team digitaal naar een volgend niveau gebracht!'

Jasper WithaarEigenaar Reinhard Frans
Wereldwijde groei in korte tijd

'Met inhoudelijk sterke adviezen en een datagedreven aanpak door het gebruik van slimme technologieën, zoals de toepassing van Automation en Machine Learning, hebben wij in een korte tijd de internationale markt veroverd en een gigantische groei doorgemaakt. De samenwerking verliep altijd perfect en efficiënt'

Ingmar van MaurikCEO Making Moves
Home
Logo klant BE Digital
Logo klant BE Digital
Feller logo
Logo Kraamzus
Kiwa logo
Logo klant BE Digital
Quality logo
Logo klant BE Digital
Health 4 travel logo
Fysiocentrum Nijmegen logo
Wijslopennu-logo
Logo Making Moves
Logo Making Moves
Logo klant BE Digital
Berga Juridische diensten logo
Logo klant BE Digital
De Kruif Sloopwerken logo
Logo constructieberekening nl
BNK Bouw logo
Logo klant BE Digital
Logo Apptimize Platform
Logo klant BE Digital
Logo Assessment-Training.com
Logo klant BE Digital
Logo klant BE Digital

Hoe kan BE Digital ondersteunen in digitale merkbeleving?

Vaak zijn creatieve diensten vrij duur en daarom niet goed betaalbaar voor MKB bedrijven. Bij BE Digital willen we creatieve diensten toegankelijk maken met betaalbare en transparante prijzen. Wij zorgen ervoor dat MKB-bedrijven ook gebruik kunnen maken van continue stroom aan nieuwe kwaliteit content in de vorm van video, foto’s en animaties.

Als we samen gaan werken dan:

Benieuwd hoe wij jou hiermee kunnen helpen? Neem gerust contact op!

Hulp nodig met Digitale Merkbeleving?

Plan kosteloos een gesprek in met een van onze adviseurs. We denken graag met je mee en maken vrijblijvend een scan van jullie huidige situatie.

Meet The Team

Barry
Digital Strategy & Sales Consultant

Amber
Digital Marketing Consultant

Clive teamfoto
Clive
Digital Marketing Consultant

Merle
Brand & Digital Consultant

Ingmar
Digital Technology Consultant

Romée
Brand & Digital Consultant

Daniël
Digital Marketing Consultant

Thom
Brand & Digital Consultant

Inez Teamfoto
Inez
Digital Consultant