Digitale groei voor bedrijven in de bouwsector

Een betrouwbare website met meer aanvragen

Meer offertes, meer projecten, meer omzet. Het is allemaal mogelijk met een betrouwbare website en digitale marketing campagnes. Wij helpen bedrijven in de bouwsector groeien door het maken van betrouwbare websites en het inzetten van digitale marketing kanalen.

De investering per maand weegt altijd op tegen het resultaat wat uit de digitale inzet komt. Wat je altijd van ons kan verwachten:

✅ Transparante prijzen, een vast bedrag per maand en nooit verrassingen op de factuur

✅ Heldere communicatie over wat goed gaat maar ook over wat nog beter moet

✅ Betrokkenheid met het succes van jullie bedrijf

✅ Meerdere keren per maand contactmomenten (telefonisch, per mail of fysiek)

✅ Dashboard met resultaten die altijd toegankelijk is

✅ Geen ingewikkelde contracten, altijd maandelijks opzegbaar

Adviesgesprek
Bouwsector Digitale Marketing - BE Digital

Haal meer offerte aanvragen binnen

Waarom? Simpel: potentiële klanten zoeken steeds vaker online naar een betrouwbaar bedrijf. Helemaal in een sector waar ook veel bedrijven slechte kwaliteit leveren. Via zoekmachines zoals Google vinden ze informatie over bouwbedrijven, bekijken ze projecten en vergelijken ze offertes. Een sterke online aanwezigheid zorgt ervoor dat jouw bedrijf gevonden wordt door deze potentiële klanten. Dit betekent meer bezoekers op je website en meer offerte aanvragen.

Met digitale marketing kan je je doelgroep gerichter bereiken. Je kunt specifiek adverteren op mensen die op zoek zijn naar diensten die jij aanbiedt, zoals dakbedekking, verbouwingen, schilders of nieuwbouw. Door middel van slimme campagnes op Google kun je je expertise tonen, je projecten promoten en een band opbouwen met potentiële klanten. Zo creëer je vertrouwen en stimuleer je de aanvraag van offertes.

BNK Bouw logo
Wijslopennu-logo
Logo constructieberekening nl
Pro Painting logo
De Kruif Sloopwerken logo
Logo BEKU Bouw
Logo Stellinga and Son
Bouwbedrijven digitale marketing - BE Digital

Voor welke bedrijven is dit interessant?

Een goede website en digitale marketing kan elk bedrijf helpen groeien. Of je nu schildert, verbouwt of sloopt, potentiële klanten zoeken online naar de juiste partner. Een sterke online aanwezigheid zorgt ervoor dat jou bedrijf gevonden wordt, wat leidt tot meer aanvragen en vertrouwen.

Adviesgesprek

Een greep uit onze specialisten

Ontmoet een paar van onze specialisten die wekelijks onze klanten helpen groeien door het inzetten van digitale marketing.
Clive teamfoto

Clive Keus

Digitaal strateeg. Met ruim 10 jaar ervaring helpt Clive onze klanten groeien in de digitale wereld. Welke doelstellingen heeft jouw bedrijf en hoe kunnen we die realiseren? Met een no-nonsense aanpak gaan we gelijk aan de slag. Niet te lang stilstaan of twijfelen maar gewoon gaan, testen en weer bijsturen.

Merle Andringa

Brand & Digital Consultant. Merle is specialist op het gebied van branding, design en Social Media. Zowel het organisch laten groeien van bedrijven op Social Media als het inzetten van betaalde Social Media advertenties. Zij helpt klanten om meer zichtbaar te zijn en resultaat te behalen door het optimaliseren van de Social Media kanalen.

Amber van Saase

Digital Consultant en advertising specialist. Amber heeft bij Google gewerkt en is daarom specialist in het adverteren op kanalen van Google. Denk hierbij aan Google Zoeken, Google Shopping maar ook YouTube. Ook andere advertentiekanalen liggen binnen haar specialisme zoals die van LinkedIn en Meta.

Vrijblijvend adviesgesprek

Plan kosteloos een gesprek in met een van onze adviseurs. We denken graag met je mee en maken vrijblijvend een scan van jullie huidige situatie.