Website laten maken

Website laten maken

Hoog converterende websites

Bij BE Digital bouwen we hoog converterende en SEO proof websites die jullie onderscheiden van de rest van de markt. Wat ons onderscheid is dat wij naast het bouwen van websites experts zijn in digitale marketing en sales. Met alleen een mooie website bereik je niks. Een onderscheidende marketing en sales aanpak is bij het bouwen van de website en daarna cruciaal om succesvol te zijn online.

Website laten maken: wat houdt het in?

Websites kunnen op veel verschillende manier gebouwd worden. Het startpunt is bedenken in wat voor code of standaard CMS je de website gebouwd wilt hebben. Je kan kiezen voor een "custom code website" waarbij je volledige controle hebt over je website en niet tegen beperkingen aanloopt. Echter deze manier van je website laten bouwen is vaak ook intensiever en dus duurder. Je kan er ook voor kiezen om jullie website in een CMS als WordPress, Shopify, Prestashop, Magento of Wix te bouwen.

Website bouwen bij BE Digital

Wij ondersteunen zowel bij het bouwen van custom code websites als CMS systemen die hierboven zijn benoemd. Onze specialiteit is het bouwen van websites die technisch met hun tijd meelopen en organisch goed vindbaar zijn. Doordat we veel digitale marketing en sales ervaring hebben weten we precies hoe elementen moeten worden ingericht zodat het conversieratio van de website zo hoog mogelijk is. Onze focus ligt dan ook op user-friendly interfaces en websites met een hoog conversieratio en goede SEO.

Tegenwoordig is een website maken niet het meest ingewikkelde. Wat veel belangrijker is bij het maken van een website is dat er goed wordt nagedacht over de content, call to actions, conversiepunten en vindbaarheid. Wanneer daar de focus op ligt krijg je een website die, naast dat die er leuk uit ziet, ook daadwerkelijk aankopen of leads oplevert. Neem gerust contact op om verder te praten!

Digital Consultant Ingmar van Maurik

Ingmar van Maurik

Digital Consultant

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen +31 6 27215708