Social media training

Social media training

Vergroot je bereik en creëer meer websiteverkeer

Het inzetten van social media is een belangrijk onderdeel van de marketingactiviteiten van je bedrijf - en vandaag de dag is deze nog groter dan ooit. Ondanks dat het de nodige tijd en inzet vergt, heeft het inzetten van social media vele voordelen. Zo vergroot het je bereik en daarmee de naamsbekendheid van je bedrijf. Ook kun je middels de inzet van social media het koopgedrag van je (potentiële) klanten beïnvloeden. Klanten die bedrijven op social media volgen kopen namelijk steeds vaker hun product of dienst. Daarnaast zorg je voor meer verkeer naar je website wanneer je actief en op de juiste manier content deelt. Leer meer over de wereld van social media en de mogelijkheden voor jouw bedrijf tijdens onze social media training.

Social media training

Tijdens de social media training nemen we je mee in de wereld van social media. Daarnaast geven we je inzicht in welke kanalen, maar ook welke content, het beste aansluit bij je beoogde doelgroep, zodat je direct aan de slag kunt gaan met het opzetten en/of optimaliseren van je social media inzet. Op deze manier ben je beter in staat in te spelen op het snel veranderende social media-landschap en weet je vanuit een opgestelde social media visie een start te maken met de doorvertaling naar een social media strategie.

Doordat we iedere training op maat maken, is ook onze social media training voor iedereen. Wil je meer informatie over deze training? Neem dan contact met ons op - we denken graag met je mee!

Merle Andringa

Digital & Brand Consultant

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen +31 6 27215708