Web app development

Mobile App development

Start met mobile-first

Ons getalenteerde team van software engineers helpt bedrijven met groeien door de ultieme mobiele App te ontwikkelen. Met meer dan tien jaar ervaring in App ontwikkeling en met behulp van een Agile aanpak bouwen we functionele, gebruiksvriendelijke en unieke Apps voor onze klanten. Onze Apps brengen bedrijven dichter bij hun zakelijke doelen en klanten. Met behulp van onze onderscheidende softwareontwikkeling, UX/UI en zakelijke expertise helpen we bedrijven met de ideale mobiele App. Ons team is altijd in voor een uitdaging en staat klaar om diep zich te verdiepen in het bedrijf en de markt om zo de best mogelijke softwareoplossing voor te realiseren.

iOS App ontwikkeling

Sinds de release van iOS4 heeft ons ervaren team van ontwikkelaars iOS-Apps ontwikkeld die kunnen worden aangepast aan alle Apple-producten.

Door de ontwerp- en ontwikkelingsrichtlijnen van Apple zorgvuldig te volgen en code te schrijven in zowel Objective C als Swift, zorgen we ervoor dat onze iOS-Apps stabiel zijn en dat onze klanten een betrouwbare mobiele App ontvangen voordat deze met succes zijn weg vindt naar de Apple Store.

Onze iOS-Apps zijn ontworpen om aantrekkelijk en functioneel te zijn voor alle populaire Apple-producten, van iPhones, iPads en Apple Watches.

Android App ontwikkeling

Nu Android het grootste smartphone marktaandeel in de wereld heeft, kan een Android App het antwoord zijn om klanten te bereiken.Onze innovatieve en goed presterende Android Apps presteren goed in de Google Play Store. Onze Apps zijn gecodeerd door onze beste ontwikkelaars die Java en Kotlin gebruiken. We creëren producten die veilig, stabiel en duurzaam zijn.

Omdat Android een open-source platform is, is het dynamisch voor ontwikkeling en kan ons team op verschillende manieren aan de slag om aan de specifieke zakelijke behoeften te voldoen.

Cross-platform App ontwikkeling

Wij gebruiken de nieuwste platform onafhankelijke technologie die beschikbaar is. Daarom is het kiezen tussen Android of iOS niet van toepassing. We bouwen namelijk graag een platform onafhankelijke oplossing die universeel werkt en er op alle platformen hetzelfde uitziet, met maximale efficiëntie en snelheid.

Oplevering van de App

Zodra we een veilige en schaalbare App hebben ontwikkeld, lanceren we deze in de Apple App Store en/of Google Play Store. Wanneer de App in gebruik is, worden de intellectuele eigendomsrechten overgedragen.

Digital Consultant Ingmar van Maurik

Ingmar van Maurik

Digital Consultant

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen +31 6 27215708