Digitale branding training

Digitale branding training

Creëer het juiste gevoel, meer aankoopbeslissingen en loyale klanten

Ons leven raakt steeds meer verweven met de digitale wereld. Naast ons persoonlijke, dagelijks leven geldt dat ook voor bedrijven. Het belang van digitale branding is vandaag de dag dan ook groter dan ooit. Digitale branding duidt de verbinding aan tussen alle digitale middelen (zoals de website, de social media kanalen, etc.) van een bedrijf, in hoeverre deze indruk maakt op mensen en welk gevoel deze bij hen oproept. Het is dus als het ware het alomvattende gevoel dat je krijgt van een digitaal bedrijfsprofiel.

Digitale branding in het huidige digitale tijdperk

In het huidige digitale tijdperk is het opbouwen en onderhouden van jouw digitale branding belangrijker en relevanter dan ooit. Met trends die elkaar steeds sneller opvolgen, groeit ook de concurrentie. En daarom is het zo belangrijk authentiek te zijn. Dit bereik je door het opzetten van een identiteit en een actieplan hoe je jouw doelgroep wilt bereiken. Immers werkt het opbouwen van je digitale branding niet wanneer je maar één digitaal kanaal aanpakt. Juist de cohesie tussen de verschillende digitale kanalen en activiteiten die je daarop voert is hetgeen dat je bedrijf onderscheidend maakt - maar tegelijkertijd ook hetgeen waar bedrijven vaak de mist in gaan. Het kost namelijk tijd, aandacht en geduld om je digitale aanwezigheid op te bouwen.

Naast een scherpe digitale merkstrategie, geloven wij bij BE Digital in een sterke digitale branding als basis voor alle marketingactiviteiten die je als bedrijf voert.

 

Wat leer je tijdens de digitale branding training?

Tijdens de digitale branding training duiken we in de wereld van digitale branding, nemen wij jullie huidige digitale aanwezigheid onder de loep en leren wij jullie hoe je je bedrijf (nog) beter online presenteert. We kijken of er voldoende samenhang is tussen de in gebruik genomen digitale kanalen en de gedane digitale activiteiten. Onze aanpak is veelal op maat. Zijn jullie nieuwsgierig hoe we jullie kunnen helpen? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Romée van Lotringen

Digital & Brand Consultant

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen +31 6 27215708