Contentcreatie

Contentcreatie

Druk je merkwaarden uit en creëer een verbintenis met je doelgroep

Contentcreatie is het proces dat nodig is om content te maken. Door het creëren en publiceren van content ga je de verbintenis met je doelgroep aan.

Content is de basis van alle marketing die je voert. Zonder content is het namelijk bijna zo goed als onmogelijk om je doelgroep te bereiken, te beïnvloeden en te overtuigen. Bij contentcreatie richt je je daarom op een specifieke doelgroep. Je content dient uniek en authentiek te zijn en je merkwaarden uit te drukken om voor overtuigingskracht en een verbinding met je beoogde doelgroep te zorgen.

Hebben jullie weinig tijd en kennis om zelf content te maken? Dan kun je contentcreatie uitbesteden. Zo kun je het creëren van content bij ons beleggen. Vaak zorgen wij, voordat we de content daadwerkelijk gaan creëren, voor een gerichte contentstrategie. Deze stellen we voorafgaand op. Hiermee bepalen we welke content er gemaakt moet worden en hoe en waar deze gedeeld dient te worden. Zo wordt het creëren van content doelgerichter. We bespreken graag vrijblijvend wat we voor jullie kunnen betekenen.

Merle Andringa

Digital & Brand Consultant

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen +31 6 27215708