Content

Content

Zorg voor daadkrachtige marketing met de juiste content

Als we over content spreken, spreken we over de inhoud van verschillende communicatie uitingen. Denk bijvoorbeeld aan een landingspagina, een blog of een social media post. Content is altijd geschreven voor een bepaalde doelgroep (ook wel ‘persona’ genoemd). Middels een contentstrategie weet je als bedrijf precies waar deze beoogde doelgroep zich bevindt, wat zijn/haar informatiebehoeften zijn en hoe je hen het beste aan kunt spreken. Zonder content is het voeren van daadkrachtige marketing onmogelijk. Immers is content een belangrijk middel om je doelgroep te bereiken, te beïnvloeden en te overtuigen. Bij contentcreatie richt je je daarom op een specifieke doelgroep.

Voordat je van start gaat met het creëren van content, is het goed om vanuit doelen te werken. Zo voorkom je dat je reactief te werk gaat. Een contentstrategie helpt hierbij, omdat je hiermee bepaalt welke content je wilt maken en hoe je deze in wilt zetten. Hierbij bepaal je het doel, de timing en de kanalen. Wij helpen jullie graag bij het opzetten van een passende contentstrategie. De volgende stap is deze contentstrategie tot leven brengen middels contentcreatie: het creëren van content. Ook hier kunnen wij jullie in ontlasten: van Facebook en Instagram content, tot TikTok, blogs en SEO-teksten - wij creëren het voor jullie.

Waar een contentstrategie zich op alle kanalen (organisch, betaald, online en offline) richt, focust een social media strategie zich op de social media kanalen: op welke social media kanalen bevindt de doelgroep zich? En hoe kom je met ze in contact? Wij helpen jullie graag met het in kaart brengen hiervan. En, mochten jullie nog vrij nieuw zijn op het gebied van social media, of wegens geringe tijd het beheren (plannen en posten van content) van de social media kanalen simpelweg willen uitbesteden? Dan kunnen wij jullie daar ook in ondersteunen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Romée van Lotringen

Digital & Brand Consultant

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen +31 6 27215708