Animatie maken

Een animatie laten maken?

Een animatie kan veel betekenen voor jullie bedrijf. Met een animatie kan je informatie op een begrijpelijke manier communiceren. Hierdoor brengen jullie een dienst of product duidelijk over naar de doelgroep.

Animatie video maken

Elke animatie video is maatwerk. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit en impact van de animatie zo hoog mogelijk is. Op basis van jullie wensen creëren we een unieke stijl die aansluit bij jullie bedrijf. Doordat we werken met een vast prijs komen jullie nooit voor verrassingen te staan.

In een animatie video worden specifieke onderdelen belicht. Om een voorbeeld te geven van een animatie bekijk onze eigen animatie video BE Digital: https://youtu.be/7Jy91Cskx-c

 

Wat kost een animatie maken?

Omdat het maken van een animatie maatwerk is verschilt het per project wat de exacte kosten zijn. De kosten zijn meestal afhankelijk van de lengte en complexiteit van de animatie. Hoe langer en complexer, hoe meer werk er in de animatie maken zit en hoe hoger de kosten. We maken graag een inschatting voor jullie animatie en zoals eerder gezegd werken we met een vaste prijs.

 

Hoe ziet het proces van animatie maken eruit?

De start is een oriënterend gesprek waarbij we jullie doelen en wensen bespreken. Dit is een van de belangrijkste delen aangezien het duidelijk moet zijn welke boodschap er precies moet worden overgebracht naar de doelgroep.

De volgende stap is het schrijven van een voice-over script voor de animatie video. Wanneer het script akkoord is gaan we aan de slag met de stijl van de animatie. Hieruit volgt een stijlvoorbeeld waar feedback op gegeven kan worden

Als de stijl akkoord is gaan we aan de slag met het storyboard van de animatie. Hier staan alle illustraties die voorbij komen in de animatie waardoor er een goed beeld onstaat van hoe de animatie eruit komt te zien.

Dan kan het leukste deel beginnen (vinden wij ;-) en dat is het animeren zelf. Nadat de laatste feedback is verwerkt leveren we de animatie keurig netjes in alle wenselijke formaten op zodat deze op alle online kanalen goed is in te zetten.

Benieuwd wat een goede animatie video voor jullie bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op en wij vertellen je graag meer.

Thom Kuijt

Brand & Digital Consultant

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen +31 6 272 157 08