Adverteren op Facebook

Doelgerichte targeting

Adverteren op Facebook is zeer effectief. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden om de juiste doelgroep te bereiken. Het voordeel is dat Instagram gelijk meedraait binnen deze omgeving waardoor je veel potentiële klanten kan bereiken. Start vandaag nog met een campagne! Wij helpen je graag verder.

Facebook Ads is het advertentieplatform van Facebook. Hier is het mogelijk om campagnes te bouwen die ervoor zorgen dat er advertenties op zowel Facebook al Instagram worden vertoond. Binnen Facebook Ads zijn er verschillende mogelijkheden en advertentieformaten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan video-advertenties, beeldadvertenties, slideshow-advertenties, carrousel advertenties, instant experience ads en collectie advertenties.

Facebook biedt de mogelijkheid om de advertentie zowel op Facebook als op Instagram te vertonen. Je bouwt de advertentie dus in het advertentiebeheer van Facebook en kan vervolgens kiezen waar je deze allemaal wilt vertonen.

Het interessante aan adverteren via Facebook zijn de targeting mogelijkheden. Zo kan je targeten op basis van interessegroepen, doelgroep lijsten, remarketinglijsten of vergelijkbare doelgroepen. Een goede targeting in combinatie met een scherpe ad kan dan ook al snel voor goede resultaten zorgen!

Wil je op korte termijn starten met adverteren op Facebook? Neem dan vrijblijvend contact op.

Merle Andringa

Digital Consultant

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen +31 6 27215708