Pirri-schoenen-case

Pirri

Bij BE Digital werken we dagelijks voor veel verschillende soorten bedrijven. Elk project wat wij doen is maatwerk omdat voor elk bedrijf het proces om te digitaliseren er anders uitziet. Op deze pagina vind je enkele van onze succes cases met onze opdrachtgevers.
IMG_2329
IMG_2331

Over Pirri

Pirri, een gevestigde naam in de sneakerwereld in Rotterdam, staat op het punt een nieuwe mijlpaal te bereiken met de opening van een nieuwe winkel in Amsterdam. Met een reputatie van het aanbieden van de meest exclusieve sneakers, heeft Pirri een trouwe klantenkring opgebouwd die staat te popelen om de nieuwe winkel te komen checken.

Over BE Digital

BE Digital ondersteunt MKB bedrijven met digitaliseren. Wij werken samen met MKB bedrijven aan hun digitale transformatie door de waarde van digital & technologie beschikbaar en begrijpelijk te maken. Bij BE Digital geloven we dat de groei van een bedrijf nauw samenhangt met de mate waarop een bedrijf in staat is te digitaliseren. Digitalisering is in onze ogen een middel om slimmer te ondernemen. Door het optimaliseren van bedrijfsactiviteiten en de gehele digitale operatie realiseren bedrijven effectief meer resultaat in minder tijd. We onderscheiden ons door een transparante werkwijze en heldere communicatie zodat de “blackbox” zich opent en ondernemers inzicht krijgen in waar kansen liggen.

BE Digital Hexagons

De digitale uitdaging

De opening van een nieuwe winkel is altijd een grote stap. Voor Pirri was het essentieel dat dit moment niet onopgemerkt voorbij zou gaan. De uitdaging was om een aankondiging te creëren die niet alleen de essentie van het merk Pirri zou overbrengen, maar ook de opwinding van de nieuwe winkelopening zou vastleggen.

Toelichting werkzaamheden BE Digital

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we een gedetailleerd plan opgesteld waarin de stappen werden uiteengezet die nodig waren om een succesvolle aankondiging te creëren. Met behulp van Blender en Premiere Pro hebben we een 3D-animatie gecreëerd van een spandoek dat in een video naar beneden valt, een symbolische onthulling van de nieuwe winkel. Deze aanpak zorgde voor een naadloze integratie van digitale kunst en realiteit, waardoor een unieke en meeslepende ervaring werd gecreëerd.

Impact/Resultaat

De resultaten spreken voor zich. De video werd super goed ontvangen, met meer dan  100.000 views in de eerste paar dagen na de release. Ter referentie: de gemiddelde video van Pirri wordt ongeveer 5.000 keer bekeken. Maar het gaat niet alleen om de cijfers, de positieve feedback en de groeiende buzz rond de opening zijn een duidelijk teken van het succes van onze aanpak. Door samen te werken met Pirri, hebben we een campagne gecreëerd die niet alleen de aandacht trekt, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Digitaliseren!

De samenwerking tussen Pirri en BE Digital is een perfect voorbeeld van wat mogelijk is wanneer creativiteit en technologie samenkomen. Als jouw bedrijf klaar is om de volgende stap in digitalisering te zetten, dan is BE Digital hier om je te helpen die visie te realiseren. Samen kunnen we een digitale toekomst bouwen die niet alleen innovatief en opwindend is, maar ook duurzaam en toekomstbestendig. Laten we samenwerken aan jullie digitale transformatie!

Wanneer gaan jullie digitaliseren?

Benieuwd hoe wij jouw kunnen helpen met digitale groei? Plan dan kosteloos een digitale inspiratiesessie met ons in!