Adverteren op Instagram

Doelgroep targeting

Neem contact op

Adverteren op Instagram biedt veel mogelijkheden. Het voordeel is dat Instagram net zoals bij adverteren op Facebook veel opties biedt om de juiste doelgroep te bereiken. Daarnaast zijn er veel creatieve advertentie formats zoals stories en collectie advertenties die mensen zeer aansprekend zijn voor gebruikers. Start vandaag nog met adverteren op Instagram! Wij helpen je graag verder.

Instagram advertenties worden gebouwd binnen het advertentieplatform van Facebook. Instagram campagnes bouwen is een vrij geavanceerd proces. Er zijn namelijk veel opties en instellingen die het succes van een campagne bepalen. Ook bij het bouwen van Instagram advertenties zijn er veel opties. Denk bijvoorbeeld aan video-advertenties, beeldadvertenties, instant experience, collectie ads en carrousel advertenties.

Het interessante aan adverteren via Instagram zijn de targeting mogelijkheden. Zo kan je targeten op basis van interessegroepen, doelgroep lijsten, remarketinglijsten of vergelijkbare doelgroepen. Het algoritme en de machine learning van het systeem weet na verloop van tijd steeds beter wie wel en niet interessant zijn en gaat daar op sturen. Hierdoor krijg je na verloop van tijd steeds betere resultaten doordat er steeds minder met hagel geschoten wordt.

Wil je op korte termijn starten met adverteren op Instagram? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gesprek!